Program

Program


1. Day: Thursday April 04 / 2019
Start
End
Duration
Description of Events 
 08:00
08:30
30 Minutes
Registration
08:30
09:00
30 Minutes
Coffee Break and Networking
09:00
10:00
60 Minutes
Opening / Welcome Speeches
10:00
10:30
30 Minutes
1. Keynote Speaker: ENG İdris Güllüce
10:30
11:00
30 Minutes
Coffee and Networking
11:00
12:00
60 Minutes
Session

BALIKLIGÖL HALL
-How big is the Virtual reality market?
-VIRTUAL REALITY: VIRTUAL REALITY APPROACHES IN EDUCATION AND VIRTUAL REALITY IN ELECTRIC MOTORS
-When will we start to understand and apply the virtual reality?
-WITH VIRTUAL REALITY (VR) WE CAN EXPLAIN THINGS IN A DIFFERENT WAY

GÖBEKLİTEPE HALL
-Using Hologramic Images in Anatomy Education
-How will Education be changed using virtual reality?
-Implementing Virtual and Augmented Reality Technologies in Technical Drawing Course
-A Sample Of Benefiting From Augmented Reality Technologies For Increasing Spatial Literacy For Primary And Secondary School Students

HALFETİ HALL
-Using augmented reality for the purpose of CNC Education
-3D Map Experience for Youth with Augmented Reality Applications
-Making Virtual and Augmented Reality Real via Network Virtualization
-The Effects of Virtual And Augmented Reality Technologies on Spatial Visualization Skills of Engineering Freshman Students
12:00
13:00
60 Minutes
Lunch at Central Cafeteria (provided by Harran University)
13:00
13:30
30 Minutes
2. Keynote Speaker: Jun. Prof. Dr. Christian Hansen
13:30
14:00
30 Minutes
Coffee Break and Networking
14:00
15:00
60 Minutes
Session

BALIKLIGÖL HALL
-Use of VR technologies in landscape design and urban design: Eskişehir, R & D, Innovation and Design Valley Design Sample
-COMMERCIAL APPLICATION APPROACHES TO VIRTUAL REALITY; CASE OF CONSTRUCTION SECTOR
-Virtual Reality for City Planning
-3D City Modelling with Airborne LiDAR data

GÖBEKLİTEPE HALL
-The Role of Virtual Reality in the True Construction of Environmental Awareness
-MOTION PLATFORM DESIGN FOR HUMAN-COMPUTER INTERACTION IN VIRTUAL REALITY ENVIRONMENT
-The Use of Virtual Reality in Cultural Landscapes
-The Formation, Development And Modeling Process Of 3-Dimensional Development Plans In The Green Infrastructure System: The Case of Üsküdar

HALFETİ HALL
-Artificial Neural Networks Controlled Reactive Power Compensation in the Perspective of Industry4.0
-Employee Training & Orientation with VR
-Virtual Reality Applications in Occupational Work & Safety in the High-Risk Industries
-Employment Potential in the Sector of Virtual Reality and Augmented Reality for Our Country
15:00
15:30
30 Minutes
3. Keynote Speaker: Prof. Dr. Alias Abdul Rahman
15:30
16:00
30 Minutes
Coffee Break and Networking
16:00
17:00
60 Minutes
Session

BALIKLIGÖL HALL
-AR/VR practises in finance: A proposal for financial literacy education
-An Instagram Marketing Analysis
-Low-Cost 3D Model Generation for Virtual Reality
-Silhouette Analysis with 3D Development Plan: The Bosphorus Case

GÖBEKLİTEPE HALL
-The use of social media-based images in 3D documentation of historical monuments
-VIRTUAL APPLICATION DEVELOPMENT ENVIRONMENT FOR AUTONOMOUS CARS
-The Performance Assessment of Air Traffic Control Trainees in 3D Aerodrome Control Simulation
-The Scenario Development and Improvement Aspects of 3D Aerodrome Control Training Simulation

HALFETİ HALL
-Phygitally Yours: Examination of Virtual Reality Experiences in Digital Sport Games
-Empowerment of the Imagination through Cyber Space
-Reproduction and Experience of Bauhaus Design School’s Iconic Product Design with Virtual Reality (VR) Technologies
-A Model for Grading Virtual Reality Glasses
19:30
23:00
210 Minutes
Sıra gecesi (Traditional dinner with music and dancing, free for members of organizing and scientific committees, invited speakers and presenters)
2. Day: Friday April 05 / 2019
Start
End
Duration
Description of Events 
08:00
08:30
30 Minutes
Registration
08:30
09:00
30 Minutes
Coffere Break and Networking
09:00
09:30
30 Minutes
4. Keynote Speaker: Dr. Muhammad Muzammal
09:30
10:00
30 Minutes
Coffee Break and Networking
10:00
11:30
90 Minutes
Session

BALIKLIGÖL HALL
-Virtual Reality Applications in the Follow-up of Engineering Projects
-Industry Level Effects of Information Technology: The Case of Air Travel
-New generation SAP with industrial case studies
-Innovative Methods in Industry: Virtual Reality Applications
-Introducing the Fraunhofer IFF ElbeDome - A mixed-reality lab with 360° laser projection system
-Capturing the potentials of mixed-reality apps in research and teaching in the field of production and logistics
GÖBEKLİTEPE HALL
-Importance of Environmental Virtual Observatories(EVOs) for Environmental Conservation
-Virtual Geographic Environments for Water Ponds Bathymetry
-Photo-Realistic Environmental Modelling For Virtual Reality
-Transferring Historical Ruins to Virtual Reality Environment Using UAV Photogrammetry: A Case Study of Şanlıurfa Castle
-Building Modelling By UAV Images
-The Availability of Geodetic Data in Virtual Reality Applications

HALFETİ HALL
-AUGMENTED REALITY TECHNOLOGY IN NURSING EDUCATION
-THE USE OF VIRTUAL REALITY IN THE VETERINARY MEDICINE EDUCATION
-Virtual reality in medical education. Is it a dream or a reality?
-The virtual anatomy of the temporomandibular joint
11:30
12:00
30 Minutes
5. Keynote Speaker: Dr. Rui Filipe Antunes
12:00
14:00
90 Minutes
Lunch at Central Cafeteria (provided by Harran University)
14:00
17:00
180 Minutes
Tour to prehistoric site of Göbekli Tepe and visit of Mosaic Museum of Şanlıurfa
18:00
19:30
90 Minutes
Gala Dinner at Oduncu Restaurant
19:30
20:30
60 Minutes
Transfer to airport (early online check-in recommended)